Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jene, taky mi to tak přijde. R^

0 0
možnosti

Přitom Pavle už v první třídě nikdo z nás neměl rád ty, co ze sebe dělali vzorňáky. Ale v koloběhu života pak zřejmě někteří pozapomenou:-)

1 0
možnosti

R52a76d54e94k 43J51a86r36o82š

26. 6. 2017 20:43

Ale houby, že si chtěl "šplhnout"...

Podle mě chtěl taktně naznačit, jak je prostě "dobrej a úspěšnej" a jaký už má "závratný" náskok, takže si může dovolit i "pomoct" slabším, méně úspěšným "kolegům"...

2 0
možnosti

No však tak jsem to myslel, chtěl se předvést jakej je čiman, že pomáhá v rámci upevnění demokracie i ostatním, ne tak movitým kandidátům, a tak si šplhnout u ostatních voličů:-)

1 0
možnosti

Všem, kdo se tady pana Horáčka už zastali (paní Dubcová) a všem, kteří se jej ještě zastanou, položím otázku: Můžeme mi vysvětlit, proč to udělal bez Drahošova souhlasu? CO mu bránilo se s ním spojit a zeptat se ho?

Já si myslím, že to bez jeho souhlasu udělal proto, že takhle se na veřejnost dostane, jaký že on je to dobrák. Kdyby ho nejprve kontaktoval a Drahoš by nesouhlasil, nemohl by s tím začít, protože nesouhlas by na stole už byl. Takhle ono neschválení přišlo až dodatečně a už nikdo Horáčkovi nevezme, že se o to teatrálně pokoušel.

Prostě kontaktovat ho mohl a on to neudělal. Co mu v tom bránilo?

5 2
možnosti

Díky za přesné doplnění, prostě pan Horáček to udělal už trochu po prezidentsku - kdo by už měl být neomylný, když ne budoucí prezident?:-)

1 0
možnosti

Michalovi a jeho příznivcům je to jedno, do zadele vlezou každému

0 0
možnosti

To co panu Horackovi podsouvate, muze napadnout jen člověka co je toho schopen. Ať pan H. udělá co udělá, vždycky je to špatně, že?

1 1
možnosti

Dobře, a co mu podsouváte Vy, když už?:-) Opravdu by mě zajímalo, v čem vidíte přednost tohoto činu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS