Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a89n 65R11á85ž

20. 9. 2015 14:20

Trochu jiný úhel pohledu:

Co kdyby to nebyli potrhlí "zhovnovisti", ale islámští teroristi, co se vyšplhali na střechu pražského hradu. A co kdyby místo věšení nějakých rudých trenek, naházeli do komínů semtex nebo C4 a na rozloučenou rozházeli pár granátů po nádvoří?.

Otázkou tak je: Co máme za nýmandy v ostraze prezidenta a hradu, když mohou kdejací pitomci klidně vylést na střechu budovy, která by měla být nejlépe chráněnou budovou v ČR?

3 0
možnosti

dobře, ale to by musela být ochranka a stráže pořád v pohotovosti a ani si nenapsat třeba smsku, což je obtížné;-D také odbočím, někdy jsou v marketech předváděčky, ovšem hostesky taky spíš u toho smskují, byť jsou placeni za to, aby to lidem nabízeli

0 0
možnosti
Foto

Obecně mi ta vyjádření přijdou poněkud přepjatá. Bez ohledu na to, že trenýrky nepatří na střechu Pražského hradu, jsou slova o "fašizaci" Pražské kavárny" neadekvátní. Vydávat recesi za fašizaci..., no nevím. Stejně tak mi přijde poněkud zbytečné do obratu "sídlo českých králů a českých a československých prezidentů"  vkládat výčet těch prezidentů (případně králů), na které nejsme pyšní. Ten výčet by byl asi delší a individuální. Smysl té repliky prezidentova mluvčího se tím asi nemění.

2 0
možnosti

však ano, akci postpuber´táků víc nerozebírat, to si vyhodnotí každý i bez Ovčáčka, a to sdídlo by taky šlo vyjádřit kulantně,jako "ne vždy jsme sice mohli být na šéfa sídla hrdí, ale pořád je to naše vrcholná věc"

0 0
možnosti

Mě to rozhodně pobavilo, :-) kdo se nedokáže zasmát proti sobě mířené satiře a ještě jí označí za fašismus je šašek, který by ty trenky měl mít na hlavě, včetně členů hradní stráže, kteří dělají čest své jednotce :-)

7 1
možnosti
Foto

A kde jste, vy hrdino, své názory hrdinně vykřikoval např, za éry zločince Husáka? :-P

4 3
možnosti

Pochybuju, že by si to četli ti co tam ty trenky pověsili, a tak se asi odpovědi od nich nedočkáte:-)

0 0
možnosti
Foto

,,Můžou červený trencle zneuctít památku masových vrahů?"

Nikoli. Mohou toliko ukázat úroveń těch, kteří je tam vyvěsili. Rozdíl mezi smyslem pro humor obecně a smyslem pro recesi, tedy humor, dělající si legraci z lidské hlouposti, je dost velký. A tito ,,recesisté" opět dali šanci hlupákům, kteří této ,,recesi" tleskají,  naplno se projevit. Rv

7 5
možnosti

Ale nijak přeci ty trenky neschvaluji, ale právě proto co uvádíte bych to vůbec nedramatizoval...

0 0
možnosti
Foto

Já bych se ve slovíčkaření tolik nepatlal.

Američtí prezidenti mají na svědomí mnohonásobně více lidských životů než Klement Gottwald, ale budeme potom prohlašovat, že americká vlajka je vlajkou masových vrahů?

1 8
možnosti

Nevím proč utíkáte najednou do USA, psla jsem o tom, že 41 let byli českoslovnští prezidenti ve službách zločinu,  to se musí připomínat, USA teď rozebírat nechci, byť mého otce osvobodila v Dachau USArmy

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS