Jan Šesták

"Takový konec vystoupení americké zpěvačky Ariany Grande asi nikdo nečekal."

23. 05. 2017 9:43:15
Tuto opravdu překvapující větu pronesl v 8:50 ve společném pořadu Radiožurnálu a Rádia Plus sám ředitel Radiožurnálu, Jan Pokorný. Sám se totiž chopil moderování speciálu k tragédii, zřejmě aby vše proběhlo podle not ČSSD.

Už předtím Jan Pokorný ohlásil, že zavolal ministra vnitra Milana Chovance z "České strany sociálně demokratické", a po skončení hovoru s ním, ještě konstatoval "Ministr vnitra Milan Chovanec, ČSSD" - kdy už tedy Chovancovu stranickou příslušnost trošku odbyl jen zkratkou. Ovšem i tak pro jistotu dvakrát upozornil posluchače asi na to, že jedině ČSSD se o nás může dobře postarat.

Že to nebyla žádná náhoda dokládá i hlasatelka rádia Plus, která po osmé hodině oznámila, že "soustrast do Spojeného království vyjádřili i premiér Sobotka a ministr Zaorálek, oba ČSSD." Chce to asi opravdu silný žaludek, ani při takové tragédii nezapomínat na to, že Český rozhlas kope za ČSSD, a strkat notoricky známou příslušnost k ČSSD za každé jméno, i opakovaně, bez ohledu na to, jaká tragédie se probírá. Ještěže ČSSD není majitelkou Českého rozhlasu, to by pak těžko mohl premiér Sobotka vyčítat ministru Babišovi zaujatost jeho vlastních médií.

Autor: Jan Šesták | karma: 39.27 | přečteno: 2268 ×
Poslední články autora