Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozřejmě si tím šťabajzna Vaňková reklamu dělá. Nicméně celé provedení odpovídá tomu, že děkuje jako primátorka. To, že je pod politicky neutrálním textem podepsána, je naprosto nenapadnutelné.

0 0
možnosti

Ale jistěže je vše v pořádku, že paní primátorka dala najevo, jak si všech váží. A hlavně, že to zaplatila ze svého, a že tak na to finančně nemuseli přispívat ani samotní aktéři z té první linie:-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Pokud opravdu ano, tak musí mít paní primátorka možná ještě zajímavější přístup ke své funkci, než její předpředchůdce Onderka. A to je už opravdu co říct...

3 0
možnosti

Jako (taky)pamětník, ale také jazykový hnidopich, musím konstatovat mírný jazykový pokrok v Brně. Paní Vaňková (anebo její team) napsala za "děkuji" čárku. Panu Juránkovi se po zvolení do funkce hejtmana před X lety nepovedlo.

0 0
možnosti

Nevypadlo Vám u Juránka ukazovací zájmeno, Vy jeden jazykový hnidopichu?;-D Jinak v tom mohl hrát roli třeba i korektor MFD, no spíš by mě ale zajímalo, kdo se plácnul přes kapsu a zalepil to.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik