Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je soudem uznaný lhář a nactiutrhač, nerespektující rozhodnutí soudu. Tečka. k tomu netřeba nic více dodávat, snad jen to ... že nikdo z druhého tábora neříká a netvrdí, že je kdokoliv svatý - to je jen další lež, další ohýbání pravda a faktů - a jak jinak, ze strany těch, co jsou jeho nekritickými obdivovateli, bohužel, mnohdy z řad "spolupracovníků a donašečů" - je snad potřeba k pravdivému obrázku vědět více? Není, odpovídám si sám, neb lidem jako vy, nelze věřit ani pozdrav. RvRv;-)

1 0
možnosti
Foto

Zametat bychom si měli především před vlastním prahem už z toho pragmatického důvodu, že negativní reklama je také reklamou. Pokud něco napíšete tak, jak jste to napsal v první větě, tak podvědomě každý čtenář dané zlotřilé individuum začne hájit. Když napíšete, že Zeman je soudem uznaný milovník pravdy, tak čtenář začne přemýšlet, že asi to nebude tak vždy zcela v souladu s realitou a dobere se sám až třeba k Vaší uvedené tézi.

0 0
možnosti
Foto

Jan Šesták: Dovedeš uvést země EÚ, kde očekáváš, že o Zemana budou mít zájem? Mimo Slovenska?

2 0
možnosti
Foto

Alespoň ušetříme výdaje ze státního rozpočtu.

0 0
možnosti

J66o98s90e78f 61U38l83m71a67n

29. 1. 2018 19:02

Právě jsem viděl projev Kisky a to bylo tak nechutné, že jsem vážně rád za Zemana, ač jsem si vědom jeho mnoha nectností.

6 2
možnosti
Foto

Kde jsi viděl projev Kisky?

1 0
možnosti
Foto

Že ho nepozvali do USA neznamená, že se musí cpát do Ruska a lézt jim do zadku.

11 6
možnosti
Foto

Co to je za výrazivo? Jste nepoučitelná. Už Vám dnes stáhli článek a Vám to nestačí?

4 1
možnosti

Tento pohled nic neřeší, nakonec budeme opět jako za komunistů řešit vztahy město a vesnice. intelektuál a zbytek národa atd., respektuji vyjádření některých voličů JD, že stávající prezident není jejich, chápu jejich nasr...., osobně bych si tam také dovedl představit zejména mladšího a dynamičtějšího člověka, než byli oba kandidáti, Je pozdě a MZ neudělá nic s kvótami ani se asi nebude učit mluvit slušně.

2 0
možnosti

Máte stopro pravdu s tím, že někdo mladší by byl lepší, na druhé straně pokud bude všechno ostatní klapat, tak to jistě Zeman nebude moct pokazit:-)

1 0
možnosti
Foto

Rok má 52 týdnů, 12 měsíců a celkem 365 (nebo 366) dnů.

Počet států na světě je, myslím okolo 200. A každý z těch státníků touží po přijetí v Bílém domě.

A ty státy světa jsou členěny do několika kategorií a současně má americký prezident spoustu jiných starostí, než přijímat návštěvy státníků třetiřadých států (ano, tak nás hodnotím).

Z toho plyne, že jakákoli "soutěž" o to, kdo dostane oficiální pozvání je nesmyslná.

A Havel, ať se na mě nikdo nezlobí, byl v hledáčku amerických tajných služeb dávno před rokem 1989 a z toho pak také vyplynula jeho proslulost.

Prostě to byl na 110% ideální člověk k podpoře amerických zájmů ve světě. Takový Porošenko, i kdyby 100 x chtěl, nikdy nemůže, ani náhodou, dosáhnout tehdejšího Havlova statusu. A vlastně, ani nikdo další.

5 3
možnosti

Jen je pak s podivem, ze ten Putin si na Zemana nasel cas uz tolikrat. A Vy nam urcite povite, od kdy byl Zeman v hledacku KGB.

7 2
možnosti

Zejména jsou svatí proto, že jsou slušní, morálně na výši, přitom tak trochu idealisti, dloooouze přemýšlejí než napíšou nějaký blog, a nikdy se necítí uraženi, ochotně nastavujíce druhou tvář.

1 3
možnosti

Tak se musím ke své lítosti přiznat, že tyhle Vaše řádky moc nepobírám:-)

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě jsou všichni Drahošovi voliči svatí.

Toto dosvědčí i Tomáš Vodvářka:https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646501

3 1
možnosti

Nahlédnu jak budu mít chvilku:-)

0 1
možnosti

ad) Nějak se přitom ale pořád zapomíná, že Zeman třeba dávno před jeho zvolením podpořil Trumpa.

Podporil nekoho, kdo je novackem v politice, coz tvrdi, ze je spatne!!

A uz videm Bily dum zevnitr?;-D;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Vy jste mě rozesmál, tak když hraju zápas sám, počínám si pochopitelně jinak, než když jsem jen v hledišti. Jinak při vší úctě Ke Drahošovi a jeho AV, Trump byl přeci jen oťukanější:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik