Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H37a23n92a 75V67l98k56o37v93á

19. 9. 2016 19:21

Nemyslím, že Horáček byl papaláš. Patřil spíše ke skupině lidí, kteří se za každého režimu umí mít dobře. Do jedné sorty s veksláky, zelináři, taxikáři... Málokdo z těchto lidí se staral o politiku a už vůbec ne do míry nějakého disisdenství.

Jenže pan Horáček má charisma, je to bezpochyby chytrý člověk a s ohledem na to co může mít za soupeře mu dávám jisté šance.

A navíc si dovolím zopakovat něco, co jsem četla v jiné diskusi - bohatý Horáček vadí, ještě bohatší Babiš i se svou stbáckou minulostí nevadí...

0 0
možnosti

Nepsal jsem, že byl papaláš, ale že už jím je nyní, protože už nevnímá jaká byla skutečnost, a už jen věří své legendě, jak byl skvěle,j protože se měl dobře i když si nezadal s KSČ a s StB

2 0
možnosti
Foto

Ach ti zhrzeni "disidenti". To musíte hrozně snášet, že na vás společnost zapomněla. Rv

3 1
možnosti

Nějak jsem nepochopil, kam cílíte? A na pana Horáčka společnost snad nikdy nezapomněla, i když se svým disidentstvím přišel až teď v tom rozhovoru. :-)

1 0
možnosti
MK

Jestli on nemyslel společenské dno. Tam se nepochybně pohyboval (pokud nepovažujeme za společenské dno morální spodinu). Že se u toho dokázal občas trochu solidněji živit bych mu neměl za zlé :-)

1 0
možnosti

Tak když se třeba vrátil z ročního studia v USA, tak byl jistě na společenském vrcholu pražské socialistické smetánky, zvláště když zdůvodnil, že tam jel bez asistence estébáků ;-D Taky mu nemám za zlé že si různě přivydělával, ale nechápu proč jakkoli naříká a dělá dojem, že byl bitej, protože byl poctivější než ostatní.

0 2
možnosti
Foto

Pan Horáček práší, až to hezké není. Ono je normální, je-li mladý, začínající jedinec nez zkušeností "na dně", tedy začíná-li od nuly. Při tom on na nule jistě nebyl, ajko jiní podobní.

Měla jsem řadu přímých příbuzných na západě, v Evropě i v Americe. Nikdy mě za nimi nepustili, natož abych díky nim mohla cestovat nebo dokonce studovat.

Je to fakt chucpe, jak se nám ti "disidenti" s časovým odstupem náhle rojí

4 1
možnosti

No tak s tím pouštěním se to asi lišilo případ od případu, kolega byl kuchař a pouštěli ho za sestrou do Itálie každý rok, podobně jako jedna kolegyně provdala dceru Do Německa a taky tam byla každý rok, ale už třeba to roční studium v USA, to jistě nebylo ani náhodou samosebou. No Vy jste asi musela být nějak špatně zapsána u soudruhů:-)

1 0
možnosti
Foto

Karma. Pravda, černé bookmakerství byl křišťálově čistá způsob obživy.

3 0
možnosti

Dík, no kdyby aspoň tak nekecal, tím mě fakt zklamal, no asi se už fakt cítí prezidentem, že už nevnímá takový elementární věci, no ono asi to má těžký, co to začalo, tak mu jistě každej známej povídá jak to bude skvělý až bude zvolenej, takže už je v jiných sférách:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik