Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doufam, ze v poradu bude nekdy i general Petr Pavel, abychom se dozvedeli jak se buduje kariera !

0 0
možnosti

P15a26v18e78l 26K89u84l61a

27. 9. 2014 18:53

Říká ten, který je obviňován ze spolupráce s stb :-\

0 0
možnosti

Pokud myslíte náhodou mě pane Kulo, tak jste popleta. Kvůli tentokrát opravdovým fízlům v hotelu Continental jsem se totiž octl ještě na socialistické dlažbě. Zkuste si na mém blogu doplnit v tomto smyslu přehled. V archivu snad hledat umíte:-)

0 0
možnosti

:-)  Autore, napsal jste to pěkně, jenže v některých případech jste narazil na opožděné, kteří nemohou pochopit, že to souvisí s pří, Kalousek vs. Ondráček. Také kulturégři  se živili přicmrdováním režimu, protože chtěli být dobře živi a nikdo jim to nevyčítá !  Ondráček bohužel nastoupil k VB, také to byla forma obživy. Policii má pořád každý režim, měl ji i minulý. Nic víc nic méně.  V Americe už barevné ani nebijí,k tam to rovnou střílí. To je pro Jaru Rank, kdyby se zapojila do diskuse.  R^R^R^

3 0
možnosti

No jo, taky si nevzpomínám, že by tehdy Kalousek se svou čs. stranou lidovou proti zásahu nějak protestoval, takže s tím byl srozuměnej, protože tehdy hájil jeho postavení i Ondráček;-D

4 0
možnosti

uf..... docela dobrá schýza, už i podle odpovědí tady na některé příspěvky, ale poradím, tedy aspoň to tak dělám já, na tý krabičce, co jste jí dostal k tý televizi, je takový tlačítko, to zmáčknete a hotovo. Televize se vypne, veme se knížka do pracek a máte svatý klid. Žádné konspirace tady pak nebudete muset ... noooo, i když ;-)

1 0
možnosti

Nemůže se vzít knížka do pracek když zrovna třeba čistíte houby a bednu máte jako kulisu, takže ten originální návrh s tlačítkem by nefungoval;-D Navíc jak jinak se dovědět něco o tom, jak se lid baví a co vše klidně zbaští?

1 0
možnosti

Pana Kryšpína si velmi dobře pamatuji, skutečný exot.;-D

0 0
možnosti

To jo, ale taky mohl říct nějakou storku z normalizačního rozhlasu, nebo že by nebylo co?

1 0
možnosti

přidávám se k nepochopení, netuším o čem vlastně autor plácá ;-D

1 1
možnosti

Autor plácá o tom, že StB pořád rafinovaně odvádí pozornost na pěšáky jako teď třeba na toho Ondráčka, případně pak Na Nohavicu, či Kunderu, nebo na to, že Gott podepsal antichartu, ale opravdoví estébáčtí kápové, kteří to tedy všechno se zbraněmi v ruce drželi za totáče v šachu, tak o nich ani slovo, a Karel Šíp a Jan Pokorný to pochopitelně podporují, a národ se směje, protože mu to nedochází

1 0
možnosti

I přes zasvěcené vysvětlení pana Šestáka ani já nechápu proč byl tento článek napsán.

1 1
možnosti

Vůbec nechápu, proč jste ten článek napsal. 8-o

1 1
možnosti

TAK to je mi ovšem líto, částečně Vám snad může pomoci i to, co jsem níže napsal paní Poláčkové

1 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že pořad je předtáčený asi 3 týdny dopředu, těžko může reagovat na momentální kauzy. Zaplaťpánbůh za Šípův pořad - inteligentní humor, dobrá čeština. Na politické dění reagují v jiných pořadech a kdyby to měl dělat i Šíp, tak fakt už nevím, kam utéct před politikou. Jen o Rittigovi jsem včera slyšela každou půlhodinu. Sláva, hosana. Půjde sedět, vrátí prachy nebo to zase všechno potichu vyšumí?

A že Pokorný nebo Šíp s Uhlířem pracovali pro ČST? To mě tak nebolí, jako to, že fízly občané zvolí do parlamentu, že dají hlas někomu, kdo mlátil lidi, někomu jehož otec si uspokojoval sadistické choutky na vězních, úchylnému bachaři atd. A ještě vyžadujeme omluvu za to, že tyto lidi někdo nazve správným jménem. Co jsme to za národ?

2 0
možnosti

Tak mám dojem, že se to předtáčí jen jeden den dopředu, jinak nepopírám, že Šíp to dělá dobře, ovšem ta normalizace z něj cítit je, třeba když si tam, pozval i dceru Štrougala. Hlavně jsem chtěl ale zdůraznit, že Ondráček byl tehdy poslední pěšák, která vyrostl na totalitních médiích, která nám dávala  v podstatě víc po hubě, než on sám.  A kde jsou mimochodem ti velitelé, co tam tehdy Ondráčka mlátit lidi nahnali?

2 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik