Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V89í97t 10H96a85s25s74a23n

14. 4. 2014 21:01

Jen do nich! Karma.R^ Můj článek, podaný však mnohem úderněji coming soon. ;-)VH

0 0
možnosti

Chováte se jako nezkušený advokát chudých, pane Šestáku, ale vypravěč jste náramný, málem hrabalovský. ;-D

Vy máte prý také vlastní zážitky a zkušenosti z brněnské dopravy. Kolikrát vás už revizor načapal a kolik stály pokuty za černou jízdu? Pochlubte se.

0 0
možnosti

Kvituju s povděkem, že i Vy pane Kovaříku jste bezesporu zaregistroval výročí Bohumila Hrabala, kvůli tomu ho ale snad do diskusí pod blogem tahat nemusíte:-) Jinak Vás musím pochválit za bystrý úsudek, že "mám také vlastní zážitky a zkušenosti z brněnské dopravy" - aby tak ne, když jsem pravidelným pasažérem. Stran mých pokut Vás ale asi zklamu - slyšel jste o vynálezu zvaném roční šalinkarta?;-D

0 0
možnosti
Foto

U nas nosi revizori uniformy a k lidem (i "provinilcum") se chovaji slusne. Treba nemaji odmeny za pocet nalapnaych cernych pasazeru ...

0 0
možnosti

U Vás to sice bylo za Franka podobně jako tady po únoru 1948, kdy byl ochoten jeden zakroutit krkem druhému, ale přeci jen to nebyla tak hrubá totalita jako tady, takže jste to jak vidět překonali i stran revizorů, kdežto tady to jede pořád jako za totáče - jen nějak odrbat druhého, za každou cenu.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, díky tomuto blogu vaše známá nebude mít šanci s odvoláním. Popsal jste to přesně: nastoupila, pohodlně se usadila a teprve když si všimla revizora, šla si označit jízdenku. I takhle se totiž váš text dá interpretovat.

1 0
možnosti

Nečetl jste žel pozorně, to vše se totiž odehrálo asi za třicet vteřin, za kterých šalina překoná asi druhý nejkratší úsek v Brně - něco málo přes 200 metrů. /přesně 237 metrů. když následující zastávka má dokonce  jen 185 metrů/ Čili chytla balanc v rozjíždějící se šalině, zabezpečila kufr, uložila notebook, vytáhla portmonku a  následně lístek, který nasměrovalo k označovači - v čemž jí už revizor zabránil. Jistěže Vy sám, byť podobně naložen, byste to zvládl za 5 vteřin či ještě dřív, ovšem při pokutách se musí počítat s tím, že každý z nás není prostě superman;-D

1 0
možnosti

V Brně existuje trasa, kde můžete jet na černo a revizor vás nebude kontrolovat. Platí na 100%!!! Každý Brnák ví, že jde o trasu pod divadlem, na Cejlu. Cikání tam jezdí každý den, několikrát denně zcela zdarma. Tam se žádný revizor neodváží.

0 0
možnosti
Foto

Revizoři jsou šmejdi Rv

0 0
možnosti

Svým způsobem je ale obdivuju, nedovedu si totiž představit, že bych dělal sám revizora a že bych třebo kontroloval nějakého známého či souseda, to bych se musel propadnout. Ale oni ne, ještě jsou na to hrdi. i KDyž zase, je to docela fajn práce, jen se vozit v šalině, ručičky nic nedělají...;-D

1 0
možnosti

Chybí vám tu jeden dost podstatný údaj. Číslo odznaku toho úderníka. V lepším případě i jméno, neboť je povinen se při zákroku na požádání prokázat.

0 0
možnosti

Tak ten záznam jsem viděl jen letmo, ale pokud kámošku přemluvím k tomu, aby se odvolala, tak to použijeme. Ať to zaplatí když chce mít klid, ale to odvolání ať si podá, na to v podstatě bude stačit, když upravím tento blog, aspoň bude zajímavé, jak se DPMB bude kroutit, když to odvolání bude zamítávat:-)

0 0
možnosti
Foto

Známý má pro takové případy metodu, která snižuje jeho pocit křivdy.  Kdokoliv se proti němu dopustí nějaké agrese, má u něj dluh, který si vybere.  Zítra, za rok, za deset let, ale nakonec vybere a i  s úroky.   Tvrdí, že když se lidé vykašlou na spravedlnost, svět se dostane do nerovnováhy.  Já mu tohle jeho tvrzení věřím.

1 0
možnosti

Hm, přiznám se, že to s tím dluhem úplně nechápu. Kdyby se tohle ovšem stalo mně, tak bych žádal revizora ať to do toho záznamu všechno popíše, a hezky bych se s Dopravním podnikem pak dohadoval. Nabízel jsem kamarádce, že ji napíšu odvolání, ovšem ta má v hlavě diplomku a zkoušky, takže to tam půjde do pěti pracovních dnů zaplatit, byť to pro ni zase tak malá částka není, nehledě na ten pocit křivdy. Je zde ovšem ještě šance, že to bude číst tady na blogu nějaký odpovědný činitel DPMB, a pokutu zruší sám od sebe.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS